X

In januari was ik begonnen met de cursus fotografie aan de fotovakschool. Dus elke week trouw vanuit Dronten met de auto naar Apeldoorn! Alles komt in deze cursus voorbij, van het schieten van een fotoshoot, het professioneel instellen van je camera tot het bewerken en afleveren van foto’s aan de klant. Erg leerzaam en leuk om te doen! We hadden een ontzettend gezellige enthousiaste groep en dat kon je ook echt zien aan de hoge kwaliteit van de foto’s die afgeleverd werden voor de fotografie en fotoshoot opd ...

Read More

Zaterdag 10 mei aanstaande ga ik fotograferen op de open dag van Manege Elburg, te Elburg. Ontzettend gaaf natuurlijk! Een aantal studenten organiseren deze open dag als opdracht voor school en hebben aan mij gevraagd of ik deze dag vrijwillig als fotograaf wil vastleggen voor de manege en haar bezoekers. Natuurlijk ga ik dit doen en daarom ben ik als fotograaf uit Dronten op vrijwillige basis bij Manege Elburg om de gehele dag vast te leggen tijdens een Portet fotoshoot / Reportage shoot. Dit evenement ...

Read More
error: Content is protected !!